van der Horst

Lausitzring Sprint: Nico Müller ongeslagen na nieuwe zege - Podium voor RBM

Sheldon van der Linde - Team BMW RBM
Sheldon van der Linde - Team BMW RBM
Gisteren kreeg Nico Müller nog de zege in race 2 in Spa in de schoot geworpen aan de groene tafel, vandaag zorgde een nieuwe overwinning ervoor dat de Zwitser voorlopig ongeslagen blijft. Drie op drie dus, Müller ging al bij de start op de Lausitzring voorbij aan Abt Sportsline-teamgenoot Robin Frijns en reed comfortabel naar de zege. Ook Racing Bart Mampaey-rijder Sheldon Van der Linde klopte onze van pole vertrokken Noorderbuur en mocht zo voor het eerst in zijn carrière mee naar het podium.
  • Heinz Performance
Een opsteker voor BMW, dat met Team RMG-rijders Marco Wittmann en Timo Glock ook de plaatsen vier en vijf kon wegkapen. Ferdinand Habsburg was de beste WRT-rijder op een mooie zesde plek, hij kon in de eindfase Audi-merkgenoot René Rast achter zich houden. Philipp Eng pakte de negende plaats in de tweede RBM-BMW terwijl WRT-rijder Harisson Newey als elfde aantikte. Fabio Scherer kreeg na een contact met de BMW van Robert Kubica een drive-through aangesmeerd. De derde WRT Audi eindigde zo pas als vijftiende.

Foto: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Deutsche Tourenwagen Masters op zaterdag 15 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lausitzring DTM.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons