van der Horst

Le Castellet: Dubbel podium voor Milo Racing in Ligier European Series

Milo Racing
Milo Racing
Milo Racing heeft zijn debuut in de Ligier European Series niet gemist. Tijdens de eerste race moesten Christophe Nivarlet en Kevin Balthazar nog met hun Ligier JS P4 achteraan starten, maar het duurde niet lang alvorens zij aan de kop meedraaiden. Tijdens de pitstops moesten ze echter de duimen leggen voor de HP Racing Ligier van Andrea Dromedari en moesten onze landgenoten genoegen nemen met een tweede plaats.
Cool Racing - Ligier JS2 R
Cool Racing - Ligier JS2 R
Ook tijdens de tweede race moesten zij zich weer een weg banen door het deelnemersveld en Nivarlet en Balthazar eindigden alsnog op een derde stek, na Dromedari, die op zijn beurt in de laatste ronde geklopt werd door Larbre Competition met aan het stuur journalist Valentin Simonet en Alexandre Yvon. In de JS2 R-klasse stond er geen maat op Sébastien Baud, die zijn Cool Racing Ligier JS2 R tweemaal naar de overwinning reed. Voor de volgende manche zou Milo Racing in het voordeel moeten zijn. Op 8 augustus trekt de serie namelijk richting Spa-Francorchamps.

Foto's: Ligier European Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op zondag 19 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Le Castellet.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons