van der Horst

Maak kennis met de 'Hankook 25 Hours VW Fun Cup'!

Start 25 Hours VW Fun Cup
Start 25 Hours VW Fun Cup
Hoewel het seizoen met vuurwerk is gestart in Mettet en Magny-Cours, met fantastische sportieve confrontaties die een droomseizoen doen verhopen, blijft het ontegensprekelijke hoogtepunt van het seizoen de 25 Hours in Spa-Francorchamps midden juli. Hankook, de exclusieve bandenleverancier voor de sympathieke Racekevers, werd eerder al aangekondigd als nieuwe titelsponsor van het kampioenschap, maar verbindt nu ook zijn naam aan de unieke dubbele race rond de klok. Voor zijn 22ste editie gaat de wedstrijd dus voortaan door het leven als de 'Hankook 25 Hours VW Fun Cup' !
De uitgave 2019 oogt trouwens nu al grandioos, niet het minst omdat Hankook beslist heeft om zijn naam te associëren met de iconische race in de Belgische Ardennen. (Veel) meer dan een honderdtal deelnemers – waaronder minstens vijftien podiumkandidaten – zullen het immers tegen elkaar opnemen. Maar de 25 Hours is meer dan alleen een race: het is een evenement dat meer dan ooit op maat gemaakt is van kinderen en jonge gezinnen.
 
“Hankook aankondigen als titelsponsor van de 25 Hours doet ons immens veel plezier”, glimlacht Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Het voelt aan als een blijk van vertrouwen na een geslaagde eerste samenwerking in Mettet en Magny-Cours en geeft het volledige team nog meer motivatie om van de eerste 'Hankook 25 Hours VW Fun Cup' een onvergetelijke editie te maken, zowel op als naast het circuit.”
 
Afspraak dus, in afwachting van andere veelbelovende aankondigingen, van 12 tot en met 14 juli op het mooiste circuit ter wereld, waar jong en oud worden getrakteerd op een unieke race en een onvergetelijk familie-evenement. En laat ons niet vergeten: de toegang is helemaal gratis!

Foto: Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op vrijdag 26 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons