van der Horst

Macau Grand Prix: Sophia Flörsch keert terug

Sophia Flörsch - HWA AG
Sophia Flörsch - HWA AG
Een jaar na haar vreselijke crash op het stratencircuit van Macau komt Sophia Flörsch opnieuw aan de start van de Macau GP. De Duitse die toen aan hoge snelheid de lucht werd in gekatapulteerd en haar dolle “vlucht” beëindigde in een fotografenhuisje, ziet er niet tegen op om opnieuw in actie te komen op de beruchte omloop. Flörsch komt uit voor HWA dat ook wagens inzet voor Jake Hughes en Keyvan Andres.
Macau F3 Grand Prix
Macau F3 Grand Prix
Na haar crash in de GP Macau van 2018 moest Flörsch een zeven uur durende operatie aan haar wervelkolom ondergaan, maar dit heeft het enthousiasme van de Duitse pilote voor de beruchte omloop niet getemperd. “Ik ben blij dat ik opnieuw rijd in Macau. Ik wilde absoluut terugkeren naar Macau, het was de meest geniale race waaraan ik ooit deelnam. De omloop is ongelooflijk en je beleeft er echt plezier aan om er te rijden. In een formule 3 is het echt te gek”, aldus de 18 jarige pilote.  

Foto's: HWA AG & Gregory Deguelde
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 2 november 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Macau.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons