van der Horst

Mazda MX-5 Cup: Marc Goossens en Stéphane Lémeret aan de start in Assen (UPDATE)

Mazda Motor België - Mazda MX-5 Cup
Mazda Motor België - Mazda MX-5 Cup
Na drie gesmaakte raceweekends in Zandvoort (2) en Zolder tekent de Mazda MX-5 Cup nu zaterdag en zondag present in het Nederlandse Assen tijdens de Gamma Racing Day.
  • LTF
Maxime Pasture, Hans Dierckx, Martin Businaro en het duo Pieter Ameye-Jean-Christophe Herminaire losten elkaar af aan het stuur van de door Mazda België ingezette wagen maar geen van hen wist tot dusver een podiumplek te versieren in het oranjegekleurd startveld. Daar kan dit weekend evenwel verandering in komen want met Marc Goossens en piloot-journalist Stéphane Lémeret wist PR Manager Peter Gemoets twee klinkende namen te strikken voor de vierde afspraak van het nieuwbakken monomerkkampioenschap. Beide ervaren rijders namen het afgelopen weekend tijdens de 24H van Zolder nog met wisselend succes tegen elkaar op maar gaan dus thans gezamenlijk voor een eerste Belgische zege aan boord van de tricolore Mazda MX-5.

UPDATE:  Mazda België zet in Assen niet één maar twee MX-5’s in zodat zowel Marc Goossens als Stéphane Lémeret elk beide wedstrijden zullen betwisten.
Foto: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Circuit Internationaal op woensdag 14 augustus 2019.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons