van der Horst

Mooie tweede plaats voor Sam Dejonghe in MRF Challenge India

Sam Dejonghe - MRF Challenge India
Sam Dejonghe - MRF Challenge India
Onze landgenoot Sam Dejonghe rijdt dit weekend de afsluitende ronde van de MRF Challenge in India. Zaterdagmorgen vertrok de Kempense piloot vanaf een tweede startplaats. Het werd een spannende wedstrijd met treintje rijden van start tot finish of een constant spel van tienden van seconden tussen Sam en zijn drie naaste belagers, waaronder Jordan King, de leider in de stand om het kampioenschap. Dejonghe kon de aanvallen van de concurrentie afslaan en enkel polesitter Conor Daly bleef buiten schot.
  • LTF
Na een verbeten en mooie strijd strandde Sam op een mooie tweede plaats na de hele race lang strijden op het scherpst van de snee. Hij liet daarbij kleppers als Jordan King, Luciano Bacheta en Jon Lancaster achter zich en bleef zodoende ook de meerdere van Josh Hill (zoon van), Alice Powell, Rupert Svendsen Cook en enkele mindere goden.

Het lijkt erop dat onze landgenoot zijn plaats tussen de groten uit de verschillende opstapklassen richting WSR en GP2 nog maar eens met glans in de verf heeft gezet.

Foto: Sam Dejonghe press



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op zaterdag 9 februari 2013.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons