Mosport: Maxime Soulet tweemaal derde

Maxime Soulet
In het Canadese Mosport werd afgelopen weekend gereden voor de Blancpain GT World Challenge America. In de twee races die er plaatsvonden eindigden Maxime Soulet en zijn ploeggenoot Rodrigo Baptista met hun Bentley Continental GT3 van K-PAX Racing telkens op de derde plaats. Soulet bezet samen met Baptista een gedeelde vierde plaats in het kampioenschap op 13 punten van leider Miguel Molina.
K-PAX Racing - Bentley Continental GT3
De eerste race op het Candian Tire Motorsport park te Mosport werd gewonnen door de R. Ferri Motorsport Ferrari 488 GT3 van Miguel Molina en Toni Vilander die de beide K-PAX Racing Bentley’s van Andy Soucek/Alvaro Parente en Rodrigo Baptista/Maxime Soulet klopte. In de tweede race was het de beurt aan de K-PAX Racing Bentley van Parente/Soucek om de grootste beker binnen te halen. De R. Ferri Motorsport Ferrari pakte ditmaal de tweede plaats terwijl Soulet/Baptista opnieuw op de laagste podiumtrede eindigden. Slechts een vijftiental wagens maakten de de reis naar het Canadese circuit.

Foto's: Blancpain GT World Challenge America

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Series op dinsdag 21 mei 2019.