van der Horst

MSE met Jef en Bart Van Samang in de Supercar Challenge en de 24 Uren Van Zolder

Het Genkse Motorsport Services & Engineering zal dit seizoen opnieuw aan de start verschijnen van enkele wedstrijden op Belgische bodem. Het team onder leiding van Dominiek Paret heeft hiervoor een BMW E36 M3 GTR klaargestoomd voor Jef & Bart Van Samang.
  • Hamofa Performance
Bart Van Samang: "Dankzij de samenwerking met onze nieuwe partners AG Metals Recycling en Signalis Lettering kunnen we deelnemen aan de 2 wedstrijden van de Supercar Challenge in Zolder en de 24 uren van Zolder. We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking en zijn 200% gemotiveerd om van start te gaan. Dominiek heeft samen met Geert Schellingen en Danny Theys schitterend werk geleverd om onze BMW in optima forma aan de start te brengen. De Supercar Challenge is een nieuwe uitdaging voor ons, we komen met onze BMW uit in de Supersport categorie waar de concurrentie niet van de minste is. Ook het format van de korte wedstrijden zal wennen worden. Vooral de openheid van de organisatie en de open reglementen brachten ons tot de keuze om aan deze wedstrijden deel te nemen. De 24 Uren Van Zolder is een wedstrijd waarmee we veel ervaring hebben en door de open reglementering kunnen we ook hier met onze E36 M3 van start gaan."

Het team heeft op vrijdag 12 april een succesvolle testdag afgewerkt en zal volgend weekend present tekenen voor de eerste wedstrijd van de Supercar Challenge in het kader van het FIA GT Series weekend op het Circuit van Zolder.

MSE press  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons