van der Horst

Neal Van Vaerenbergh komt uit voor PK Carsport

Persvoorstelling PK Carsport in Versuz
Neal Van Vaerenbergh zal eind deze week in het kuipje van een NASCAR bolide van PK Carsport kruipen. De jonge Van Vaerenbergh won in 2012 nog het RACB stuurwiel en zal dit weekend in Valencia team vormen met Bert Longin. Hiermee houdt PK Carsport woord, nadat de troepen van Paul Kumpen tijdens de persvoorstelling lieten verstaan dit jaar een aantal talenten van het NASCAR-concept te willen laten proeven.
Neal Van Vaerenbergh
Neal Van Vaerenbergh
PK Carsport zal zoals geweten ook een tweede bolide inzetten, een wagen die de sporen wordt gegeven door Anthony Kumpen en Maxime Dumarey. De kalender van de Nascar Whelen Euro Series 2014 omvat 6 meetings waarbij er elke meeting races betwist worden in verschillende klasse, naargelang de sterkte van de verschillende rijders. Ter herinnering, eind vorige maand gaven we reeds een overzicht van het concept.

Foto's: Ronald Janssens & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op woensdag 9 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Valencia.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons