van der Horst

24H Zolder: Nico Verdonck vervoegt VR Racing

Tom Van Rompuy-Erik Qvick - BMW M2 V8 MARC Car VR RACING
Tom Van Rompuy-Erik Qvick - BMW M2 V8 MARC Car VR RACING
Nico Verdonck zal de 24 Hours of Zolder en de 1000 km van Palanga betwisten met VR Racing en zal zodoende het trio Dirk & Tom Van Rompuy en Erik Qvick vervoegen in de BMW M2 V8 MARC Car. De ervaren Verdonck zal ook fungeren als coach binnen het team dat recentelijk ook opnieuw de super ervaren Jo Jamers vanonder het stof haalde die de taak van teammanager op zich neemt.
VR Racing by Qvick Motors - BMW M2 V8 MARC Car
VR Racing by Qvick Motors - BMW M2 V8 MARC Car
De ploeg rond de 24 Hours of Zolder begint zich stilaan te vormen binnen de team van VR Racing by Qvick Motors. Dirk Van Rompuy: "De jaarlijkse uitstap richting de 1000 km van Palanga moet dienen als generale repetitie voor de BMW M2 V8 MARC Cars by Qvick Motors en daar zal ook Nico Verdonck het team vervoegen. De Brusselaar zal net als vorig seizoen fungeren als coach en ditmaal het team daadwerkelijk in de wagen komen versterken. Ik ben er zeker van dat Nico een grote meerwaarde zal zijn binnen het team. Er zijn nog vergevorderde gesprekken aan de gang met een vijfde piloot en ex-winnaar van de 24 Hours of Zolder. Het zit in de goede richting, maar er staat nog niets op papier. Dus is het nog even wachten op zijn naam", aldus Dirk Van Rompuy die met meer dan 30 starts de recordhouder is inzake deelnames aan deze Zolderse etmaalrace.

Foto's: Jacques Letihon - Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belcar Endurance op dinsdag 6 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons