van der Horst

Nogaro: Martin op een zucht van de pole - Vanthoor kent pech

#3 WRT Audi R8 LMS ultra
#3 WRT Audi R8 LMS ultra
Maxime Martin miste vandaag op Paaszondag zijn debuut in de #77 BMW van Team Brasil niet: tijdens de allesbeslissende Q3 strandde hij op minder dan één tiende van een seconde van de #3 WRT Audi van Stéphane Ortelli en Stéphane Richelmi. Minder geluk was er voor regerend kampioen Laurens Vanthoor, teamgenoot Robin Frijns ging namelijk tijdens Q1 zwaar van de baan in de #1 WRT Audi, met de nodige schade linksvoor tot gevolg.
Stéphane Ortelli & Stéphane Richelmi
Stéphane Ortelli & Stéphane Richelmi
Maximilian Buhk completeerde de top drie in de #84 HTP Motorsport Bentley, naast hem op de grid voor de kwalificatierace zien we de #6 Phoenix Audi van Markus Winkelhock en Niki Mayr-Melnhof. Daarachter nog een WRT Audi, de #4 van Nash en Stippler, gevolgd door het semi-Belgische duo Craig Dolby en Sean Walkinshaw in de #73 Nissan GT-R. De zevende tijd was voor de #2 WRT Audi van Christopher Mies, een auto die hij deelt met Enzo Ide.

Foto's: Arne Simons & Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zondag 5 april 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Coupes de Pâques.

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons