Nogaro: Meer ereplaatsen voor Benjamin Lessennes

L’Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
Voor de openingsmanche van het Franse GT kampioenschap stonden er drie races geprogrammeerd op de omloop van Nogaro. Benjamin Lessennes (L'Espace Bienvenue BMW M4 GT4) wist samen met Ricardo Van der Ende de eerste wedstrijd te winnen. In de tweede race eindigde onze landgenoot met zijn Nederlandse teamgenoot als vierde, in de derde en laatste race pakten ze de tweede plaats In alle drie races wonnen ze wel de Silver Cup.
In de tweede race stond er geen maat op de AKKA-ASP Mercedes AMG van Jim Pla en Jean-Luc Beaubelique. Rodolphe Wallgren en Vincent Beltoise (Mirage Racing Alpine) eindigden op de tweede plaats, Nicolas Gomar en Mike Parisy (AGS Events Aston Martin Vantage) pakten de laatste podiumplaats. Daarna volgden Benjamin Lessennes en Ricardo Van der Ende die opnieuw eerste waren in de Silver Cup. In de derde race ging de overwinning naar de AGS Events Aston Martin van Mike Parisy en Nicolas Gomar. Lessennes en Van der Ende bloodsten hun BMW naar de tweede plaats voor de CD Sport Mercedes van Edouard Cauhaupé en Fabien Lavergne.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zondag 23 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.