van der Horst

Nogaro: VT2: Novadriver Audi verrassend snelste op opdrogende baan

Novadriver - Audi R8 LMS ultra
Novadriver - Audi R8 LMS ultra
In een sessie die verreden werd op een geleidelijk opdrogende baan noteerde Carlos Viera ietwat verrassend de snelste tijd in zijn Novadriver Audi R8 LMS ultra GT3. De 100% Portugese combinatie bleef met een chrono van 1:27.853 de Team Brazil BMW Z4 GT3 van Caca Bueno en Allam Khodair voor (+0.277). Door de snel veranderende baancondities lagen de tijden echter ver uit elkaar.
  • LTF
Sébastien Loeb Racing bevestigde zijn vorm van gisteren met een met de derde (#9 Loeb) en vierde (Zuber #10) tijd, terwijl de twee WRT Audi’s van Rast (#12) en Ortelli (#11) daar achter aansloten. De Phoenix Audi van Kumpen en Ide kwam uit op P14 (+3.269), twee plaatsen voor de Nissan van GT Academy rookie Wolfgang Reip. De sessie werd net voor het einde met rood afgevlagd na een uitstap van Karun Chandhok (#28 Seyffarth Motorsport Mercedes) in de grindbak.

Foto: Vincent WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA GT Series op zaterdag 30 maart 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Coupes de Pâques.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons