van der Horst

NRF: Last minute extra deelnemers voor Belcar

R&J Racing - BMW M3
R&J Racing - BMW M3
Het Belcar Endurance Championship lijkt de wind in de rug te hebben. Nadat Circuit Zolder vorige week een deelnemerslijst vrijgaf waarop meer dan dertig wagens prijkte, heeft Autosport.be vernomen dat er nog enkele bolides extra onderweg zijn richting de start van het seizoen.
  • Hamofa Performance
Aan de kop van het veld lijkt er voorlopig weinig nieuws betreffende nieuwe deelnemers. De versterking situeert zich eerder in de buik van het peloton, meer bepaald in Belcar 4 en Belcar 5. In Belcar 4 zien we de komst van een BMW van R&J Racing voor Johan De Kerpel en Roland Van Asch. In Belcar 5 vergroot het AR Performance team zo mogelijk zijn overwicht nog meer. Er staan maar liefst drie BMW's aan de start voor de troepen van Arne Reynders, waarbij Hermans/Bozo/Heirman en Lammens/Lammens/Suffeleers het gezelschap krijgen van Olivier Hertsens, Cedric Baeten en Dirk Martens in een gelijkaardige bimmer. QSR Racing School-rijders Uylenbroeck/Janssens/De Breucker weten dus wat te doen tegen het geweld van AR Performance.

Lees ook: New Race Festival: Propvol programma voor openingsweekend Circuit Zolder (+ Timing)
Lees ook: Meer dan dertig wagens voor Belcar in 2018 (+ Deelnemerslijst)

Foto: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 5 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons