van der Horst

Nürburgring: Lamborghini de beste in prekwalificatie

Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
De Grasser Racing Team Lamborghini #16 van Bortolotti/Engelhart/Ineichen was vanmiddag liefst zeven tienden van een seconde sneller dan de besttijd van de WRT Audi tijdens de vrije training. De Italiaanse bolide ging de AF Corse Ferrari #50 van Pier Guidi/Rugolo/Lathouras vooraf. De ISR Audi #74 van Perera/Giaque/Hassid was met een derde tijd algemeen meteen ook de snelste auto in de Pro-Am klasse.
Sports & You Mercedes AMG GT3
Sports & You Mercedes AMG GT3
De WRT Audi #2 van Leonard/Meadows/Frijns reed de vierde tijd, de zusterwagen van de broers Vanthoor en Frédéric Vervisch vonden we iets verder terug op de twintigste plaats. De vijfde chrono was voor de debuterende Zakspeed Mercedes #91 van Asch/Ludwig/Rodivue, een auto die we normaal in ADAC GT aan het werk zien. Nog een debuterende Mercedes, de Sports & You #46 AMG GT3, van Louis-Philippe Soenen, Angélique Detavernier en Jose Manuel Balbiani pakte de 49e tijd algemeen en de zesde in de Am Cup.

--- Uitslag Pre Qualifying BGTSEC Nürburgring 2016 (PDF) ---

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zaterdag 17 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons