van der Horst

Nürburgring: Angélique Detavernier ook voor de finale present bij SRT

Angélique Detavernier en Kay van Berlo
Angélique Detavernier en Kay van Berlo
De European GT4 Series trekken over iets meer dan een week naar de Nürburgring voor hun seizoensfinale. Na een meer dan geslaagd debuut tijdens het voorlaatste raceweekend te Zandvoort zal Angélique Detavernier er opnieuw bij zijn. Na een podiumplek in de Pro Am-klasse in de Hollandse duinen met Kay van Berlo krijgt ze voor de Duitse manche een nieuwe teamgenoot naast zich in de Selleslagh Racing Team Mercedes AMG GT4. Wie dat wordt is voorlopig nog niet beslist, van Berlo zelf is immers dat weekend al elders aan de slag.
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Waar ze in Zandvoort nog moest kennis maken met een voor haar nieuwe omloop ligt dat voor de Nürburgring toch net anders. We zagen Detavernier er immers al aan de slag tijdens de Blancpain GT Endurance-wedstrijd drie jaar geleden, toen ook al met een Mercedes, maar wel een GT3. Een blik op de voorlopige timing voor het laatste weekend van augustus leert ons dat de zaterdagwedstrijd om 17u20 op gang wordt geschoten, op zondag wordt de tweede race rond de klok van 10u55 afgewerkt. Beide wedstrijden duren één uur, met halverwege een verplichte pitstop en rijderswissel.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA GT4 op vrijdag 23 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons