van der Horst

Nürburgring: Ide krijgt streekgenoot Vervisch naast zich

Enzo Ide
Enzo Ide
Voor de seizoensfinale van de Blancpain GT Series Sprint Cup op de Nürburgring krijgt regerend kampioen Enzo Ide het gezelschap van Frédéric Vervisch op de WRT Audi R8 LMS met startnummer 1. Vervisch neemt de plaats in van Ide's vaste teamgenoot Christopher Mies, die voor het tweede jaar op rij voorrang geeft aan zijn programma in de ADAC GT Masters. De Kortrijkzaan is zeker geen onbekende binnen het team en kwam dit jaar voor de troepen uit Baudour al aan de start als fabriekspiloot in de etmaalraces van Spa en de Nürburgring, na een volledig jaar aan de zijde van Laurens Vanthoor in 2016.
  • LTF
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
"We zijn als streekgenoten al lang aan het proberen om eens samen te rijden op één auto" aldus Vervisch. "En ik ben heel blij dat het nu eindelijk gelukt is. We zijn beiden uit West-Vlaanderen dus op taalkundig vlak zal er al zeker geen communicatieprobleem zijn" grapt de Kortrijkzaan nog. Ide is reeds uitgeteld voor de titel en wist dit jaar nog maar twee punten te scoren, het duo hoopt het seizoen dan ook af te sluiten op een positieve noot.

LEES OOK: Extra deelnemers voor Sprint Cup finale

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op donderdag 7 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons