Nurburgring GP: Frijns wint opnieuw

Robin Frijns
Robin Frijns maakte zijn fout van gisteren, toen hij vlak voor het einde van de race een podiumplaats weggooide, goed door de wedstrijd van vandaag op zijn naam te schrijven. De Nederlander ging in het tweede wedstrijdgedeelte mooi voorbij aan zijn van pole vetrokken Audi Sport Team Abt Sportsline-teamgenoot Nico Müller. Tijdens normale wedstrijdomstandigheden werd vandaag eens te meer duidelijk dat de Audi's het veld domineren, met René Rast, Mike Rockenfeller, Loïc Duval en Müller die de top vijf vervolledigden.
Sheldon van der Linde - Team BMW RBM
Sheldon Van der Linde was voor Racing Bart Mampaey de beste BMW op de zesde plaats. Ook teamgenoten Jonathan Aberdein en Phillip Eng reden in de punten, met respectievelijk een achtste en tiende plek. Voor WRT kwam er geen verbetering ten opzichte van gisteren, Harrison Newey en Ferdinand Habsburg werden 13e en 15e terwijl Fabio Scherer even van de baan ging en als 16e en laatste geklasseerd werd.

Foto's: Georges De Coster

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 13 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring DTM.