van der Horst

Nürburgring: Lagrange en Vanneste op PRO-AM podium in race 2

Niels Lagrange/Pieter Vanneste - Lamborghini Huracan Supertrofeo
Niels Lagrange/Pieter Vanneste - Lamborghini Huracan Supertrofeo
Loris Spinelli en Mikaël Grenier (Antonelli Motorsport) hebben na de eerste race voor de Lamborghini Super Trofeo Europe op de Nürburgring ook de tweede race op hun naam geschreven. Niels Lagrange en Pieter Vanneste finishten in hun Chrisal Leipert Motorsport Lamborghini op de zesde plaats en pakten bovendien de zilveren medaille in de PRO-AM klasse. Beide Van der Horst Motorsport rijders eindigden tweede en derde in de Cup klasse maar ditmaal ging Gerard Van der Horst vooraf aan William Van Deyzen.
Op een natte piste behaalden Loris Spinelli en Mikaël Grenier hun vijfde succes van het seizoen. Vito Postiglione en Jonathan Cecotto (Imperiale Racing) leken op weg naar de tweede plaats maar een drive-through voor het niet respecteren van de minimum stoptijd verwees het duo naar de vijfde plaats. Het Imperiale duo verliest daarmee ook zijn leidersplaats in de puntenstand. Rik Breukers en Axcil Jefferies (GDL Racing) pakten de laatste podiumplaats.

Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
In de PRO-AM klasse was de zege voor Kikko Galbiati en Gianluca Giraudi (Antonelli Motorsport), zij bleven Niels Lagrange en Pieter Vanneste net voor. Shota Abkhazava en Kelvin Snoeks (Artline Team Georgia) vervolledigden het podium in de PRO-AM klasse. In de Cup klasse was de overwinning voor de tweede maal op rij voor Juan Perez (Antonelli Motorsport), Gerard Van der Horst en William Van Deyzen maakten net als zaterdag het podium vol.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op maandag 18 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons