van der Horst

Ook Sebastien Loeb Racing-trio Chilton-Bennani-Demoustier onthult livrei

Tom Chilton - Citroën C-Elysée WTCC
Tom Chilton - Citroën C-Elysée WTCC
Ook bij het Sebastien Loeb Racing openbaarde men zopas de nieuwe kleuren waarin rijders Mehdi Bennani, Tom Chilton en Grégoire Demoustier zich vandaag in het Italiaanse Vallelunga op de baan zullen begeven tijdens een eerste collectieve test. Voor Bennani betreft het een kleine bijsturing van de livrei die hij vorige maand reeds vrijgaf en waarbij de Marokkaanse kleuren andermaal de bovenhand hebben.
Mehdi Bennani - Citroën C-Elysée WTCC
Mehdi Bennani - Citroën C-Elysée WTCC
Tom Chilton en Grégoire Demoustier zijn nieuw in het team van negenvoudig rally-wereldkampioen Sebastien Loeb.  De Fransman  zelf zag zijn WTCC-contract bij Citroën Racing niet verlengd en oriënteert zich in 2016 onder meer naar het wereldkampioenschap rallycross.



Grégoire Demoustier - Citroën C-Elysée
Grégoire Demoustier - Citroën C-Elysée
Alle drie de C-Elysée's van SLR arboreren een zowat uniforme kleurstelling. Waar bij Bennani het groene domineert, opteert Chilton voor het lichtblauwe terwijl Demoustier dan weer zijn voorkeur voor rood laat blijken. Ongeacht de kleur van hun bolide, werpen de Marokkaan, Brit en Fransman zich alvast op als de te kloppen kandidaten in de strijd voor de WTCC Trophy, voorbehouden aan privérijders.

Foto's: FIA WTCC

 



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op woensdag 2 maart 2016.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons