van der Horst

Pepe Oriola vervangt Borkovic in Macau

Pepe Oriola
Pepe Oriola
Pepe Oriola zal in Macau de RML Chevrolet Cruze van Dusan Borkovic overnemen. Borkovic die teveel pijn aan de hand ondervindt sinds zijn treffen met René Münnich in Beijing, liet eerder deze week weten te moeten afzien van deelname aan de seizoenafsluiter. Voor de jonge Oriola een gedroomde gelegenheid om alsnog in het WTCC aan te zetten, nadat hij zijn plannen om in 2014 met een TC1 aan de start te komen om budgettaire redenen had moeten opbergen.
Oriola zou sowieso toch al in Macau aanzetten, zij het met een TC2T SEAT Leon van Campos Racing, het Spaanse team waar Borkovic dit jaar onderdak vond. "Ik ben heel erg gemotiveerd en dank Campos Racing voor deze kans. Hoewel ik gehandicapt ben tegenover de rijders die het volledige seizoen hebben betwist, wil ik er vanzelfsprekend het beste van maken", aldus de Spanjaard.

Foto: Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op donderdag 6 november 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Macau Grand Prix.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons