van der Horst

PK Carsport met Vittorio Ghirelli naar NASCAR Whelen Euro Series

PK Carsport - Camaro #24
PK Carsport - Camaro #24
Anthony Kumpen kondigde eerder al aan dat hij zijn autosportcarrière dit jaar op een laag pitje zet, maar PK Carsport blijft wel actief in de autosport. Zo zien we de Camaro #24 terug in de NASCAR Whelen Euro Series maar ditmaal met Vittorio Ghirelli aan het stuur.
PK Carsport - Camaro #24
PK Carsport - Camaro #24
Anthony Kumpen kondigde eerder via een persbericht aan dat hij zich dit jaar zal concentreren op het coachen van zijn zoon Henri-Constant en slechts sporadisch het stuur van een racewagen zal nemen. Zijn gekende NASCAR bolide met het nummer 24 zou in de bekwame handen komen van Vittorio Ghirelli. PK Carsport dat nog steeds instaat voor het inzetten van deze wagen gaf nu beelden vrij van de decoratie van de wagen. De hoofdkleur is nog steeds zwart.
 
Vittorio Ghirelli - PK Carsport Chevrolet Camaro
Vittorio Ghirelli - PK Carsport Chevrolet Camaro
Ghirelli startte in 2019 in de NASCAR Whelen Euro Series, ook toen al voor PK Carsport maar in EuroNASCAR 2. Later verhuisde hij naar Hendriks Motorsport waarmee hij de titel pakte in de tweede divisie alvorens door te schuiven naar de PRO klasse. Vorig jaar streed hij tot in de finale mee voor de titel met een wagen van Team Bleekemolen. Ghirelli wil PK Carsport na Kumpen zelf en Alon Day een nieuwe titel schenken.

Foto's: PK Carsport & Thomas SmetsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op dinsdag 26 maart 2024.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons