van der Horst

QSR Racing/WCB Racing stelt programma voor 2018 voor met Tom Boonen

Jimmy De Breucker - Tom Boonen - Mario Timmers
Jimmy De Breucker - Tom Boonen - Mario Timmers
WCB Racing, het team van Jimmy De Breucker en Mario Timmers, heeft zijn plannen voor het seizoen 2018 voorgesteld. Het team zal ook volgend jaar ondersteund worden door de troepen van Stefaan Schoonjans' QSR Racing. Een echte trendbreuk is er op vlak van auto, want zoals Autosport.be eerder meldde, zal men de overstap maken van BMW naar eeuwige concurrent Mercedes. Ook is er een opstap naar de GT4-categorie, al blijft het team wel present in de 24H Series van Creventic en de Belcar en staat er (voorlopig?) geen deelname aan een SRO-kampioenschap op de planning.
Jimmy De Breucker en Mario Timmers
Jimmy De Breucker en Mario Timmers
Als een van de eerste teams wereldwijd heeft QSR Racing de nagelnieuw Mercedes AMG GT4 tot zijn beschikking. "De wagen moet nog dit jaar worden uitgeleverd hier op Circuit Zolder, waarna we een korte test plannen en de wagen verschepen richting Dubai. In de Verenigde Arabische Emeriraten nemen we deel aan de 24 Hours of Dubai in januari. Hopelijk kunnen we voor die race nog een extra testsessie inlassen", vertelt Jimmy De Breucker.

Stefaan Schoonjans & Mario Timmers
Stefaan Schoonjans & Mario Timmers
"Dit jaar staan opnieuw de 24H Series op de planning en willen we ook opnieuw in Belcar aan de start verschijnen", verduidelijkt Mario Timmers zijn teamgenoot. "Ons programma bestaat hoofdzakelijk uit 24H en 12H races, waarbij de 24 Hours of Zolder ons na aan het hart liggen. Voor de 24 Hours of Zolder plannen we iets speciaals, dat maken we later nog bekend, maar we willen met een topprogramma voor de dag komen. We hebben ook een tweede Mercedes AMG GT4 aangeschaft, die ons in het voorjaar van 2018 moet bereiken, maar met deze wagen voorzien we op dit ogenblik geen wedstrijdprogramma."

Foto's: Marnik Mouchaers, QSR Racing press & WCB Racing Team



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit op donderdag 16 november 2017.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons