van der Horst

Race Promotion Night: Belgium Racing domineert finaleweekend

De Race Promotion Night in beeld gebracht
Belgium Racing heeft de laatste wedstrijd van de Belgian Gentleman Drivers Club op zijn naam geschreven. Het duo Kenneth Heyer/Dylan Derdaele kende in hun Porsche 997 geen tegenstand op zaterdag en pakte na de pole (1:43.860) ook overtuigend de zege in de drie uur durende wedstrijd. De Belgisch-Duitse tandem hield bij het vallen van de vlag vijf ronden voorsprong over op hun naarste belagers.
  • STX Motorhomes
Het werd overigens een totaal feest voor Porsche, want de Skylimit Porsche van Jo Lammens klopte als tweede aan, voor de GT4-Porsche van Peter Beliën en Frank Beliën. Alle drie de wagens kwamen echter uit in de gastklasse van de BGDC, welke uitzonderlijk openstond voor dergelijke bolides. De eerste reguliere BGDC-bolide was deze van Johan Huygens en Bart Van Haeren. Guino Kenis en Kristof De Neef, voor de gelegenheid bijgestaan door Gregory Eyckmans, bleken primus in de BMW Clubsport Trophy.

Later meer wanneer de organisatie officieel communiceert. In tussentijd verwijzen we u graag reeds door naar het fotoalbum van de Race Promotion Night 2013.

Foto: Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Gentlemen Drivers Club op zondag 10 november 2013.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons