van der Horst

Racing Bart Mampaey is nog op zoek naar monteurs voor het nieuwe seizoen

De pitbox van BMW Team RBM
De pitbox van BMW Team RBM
Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de autosport? Dan kan Racing Bart Mampaey je daar misschien wel bij helpen want zij zijn nog op zoek naar twee ervaren monteurs. Het Mechelse team is al jaren actief in de autosport en runt momenteel drie wagens in de Deutsche Tourenwagen Masters voor BMW Motorsport. Hieronder kan je de volledige jobbeschrijving terugvinden.
RBM is nog op zoek naar een Race Mechanic.

Je komt terecht in een groep mensen die 1 van de DTM-wagens runt. De succesvolle kandidaat is een volledig gekwalificeerd monteur met significante ervaring in een vergelijkbare omgeving.

De kandidaat moet beschikken over goede communicatieve en analytische vaardigheden, excellent zijn in het oplossen van problemen en in staat zijn te werken aan strakke deadlines, vaak onder druk maar steeds met een zorgvuldige aandacht voor detail.

Kandidaten moeten vloeiend Engels spreken. De posities zijn binnen de workshop in Mechelen maar vereisen ook een aanzienlijke hoeveelheid internationale reizen.

Als u zich wil kandidaat stellen voor deze functie stuurt u uw cv (inclusief foto) en sollicitatiebrief met huidige salarisverwachtingen naar careers@rbmteam.be.

Foto: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Deutsche Tourenwagen Masters op woensdag 24 oktober 2018.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons