van der Horst

Rally van Argentinië: Sébastien Ogier eerste leider

Sébastien Ogier
Sébastien Ogier
Ondanks het feit dat de Super Special over 6 km geen referentie is voor wat er komt de komende drie dagen, is Sébastien Ogier er toch maar weer in geslaagd om als eerste leider aan de start te komen van het grote werk dat op donderdag van start gaat. Sébastien Loeb was tevens vooraan te vinden, terwijl Thierry Neuville zes tellen moest toegeven en als achtste mag starten in één van de zwaarste rally's op de WRC-kalender 2013.
De Spaanse Citroën-rijder, Sordo, moest reeds 1,9 sec. inleveren, terwijl zijn ploegmaat Sébastien Loeb de derde chrono klokte op 2,2 sec. van de VW Polo van de WK-leider. Latvala, snelst onderweg in de kwalificatie, werd vierde op 3,8 sec. Onze landgenoot Thierry Neuville start morgen donderdag in achtste positie en was zoals gemeld 6 seconden minder snel dan Ogier in de Super Special.

Foto: Willy Weyens



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in FIA World Rally Championship op woensdag 1 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rally Argentina.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons