van der Horst

Sarah Bovy: "Elke keer ik in de auto stap rij ik sneller"

Sarah Bovy
Sarah Bovy
Sarah Bovy is momenteel onze enige Belgische vertegenwoordiger in de Lamborghini Blancpain Super Trofeo. In een veld van 44 Huracán's probeert ze haar mannetje te staan, gisteren leek ze in Silverstone op weg naar de zeventiende plaats samen met haar teamgenoot Ben Gersekowski, maar de auto liep een lekke band op in de allerlaatste ronde. Een 25e plaats was het gevolg, vandaag op haar verjaardag hoopt ze op een betere klassering.
Silverstone Race 1
Silverstone Race 1
"We waren inderdaad op weg om goed te finishen, jammer genoeg was er die lekke band net op het moment dat we voorbij de ingang van de pitlane reden. Mijn teamgenoot moest dus de ganse laatste ronde afleggen met die lekke linkerachterband en we verloren veel plaatsen. Voor de wedstrijd van straks ben ik hoopvol, een top vijftien-klassering zou mooi zijn. Ik denk zelfs dat we later in het seizoen de top tien kunnen induiken omdat ik elke keer ik in de auto stap sneller word! Omdat het ons eerste seizoen is leren we constant bij."

De tweede wedstrijd van de Lamborghini Blancpain Super Trofeo in Silverstone begint al om 14u20 Belgische tijd.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zondag 15 mei 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Belgian Truck GP

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons