van der Horst

Silverstone: Zege voor Basz/Paziewski - Lagrange/Lambert pakken zesde plaats

Imperiale Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Imperiale Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
De zege tijdens de tweede wedstrijd omtrent de Lamborghini Super Trofeo in Silverstone ging vanmiddag naar het Poolse duo Karol Basz en Bartosz Paziewski. Eerstgenoemde kwam tijdens de race van gisteren nog in contact met de zusterwagen van Imperiale Racing in een gevecht om de leiding, maar ditmaal was het dus wel raak voor het Italiaanse team. Hun tweede wagen met Vito Positiglione en Kikko Galbiati tikte als tweede aan, voor de winnaars van gisteren, Jack Bartholomew en Stuart Middleton (Bonaldi Motorsport).
Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard Van der Horst - Van der Horst Motorsport
Anthony Lambert en Niels Lagrange pakten de zesde plaats in de Leipert Motorsport-bolide, die gisteren nog af te rekenen kreeg met mechanische pech. De zege in de Lamborghini Cup-klasse was opnieuw voor het Semspeed-duo Benoît en François Semoulin. Gerard Van der Horst wist daarin net als gisteren een tweede podiumplek te bemachtigen.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Lamborghini Super Trofeo op zondag 12 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons