van der Horst

Slovakia Ring: Anthony Kumpen en Enzo Ide geven forfait

24H Spa: De kwalificaties in beeld gebracht
Geen Phoenix Racing Audi R8 LMS ultra aan de start in Slovakije dit weekend. Anthony Kumpen en Enzo Ide staan momenteel op een achtste plaats in de tussenstand bij de rijders, maar ongenoegen omtrent de Balance of Performance heeft de Limburgs-West-Vlaamse tandem doen besluiten niet af te zakken naar Oost-Europa voor de vierde meeting van het FIA GT Series. Reeds tijdens de 24 Hours of Spa was er veel te doen omtrent de performantie van de Audi-bolides en bij het merk met de vier ringen had men gehoopt op een aanpassing van de egalisatiemaatregelen.
Anthony Kumpen
Anthony Kumpen
"Het was overduidelijk tijdens de 24 Hours of Spa hoe moeilijk het was. Wanneer we deelnemen (aan een wedstrijd) willen we in staat zijn te strijden voor de zege", licht teambaas Ernst Moser toe. "Dat is momenteel niet mogelijk en het spreekt voor zich dat dit de motivatie aantast, zeker voor Enzo ide en Anthony Kumpen. Hierom hebben we besloten niet deel te nemen aan de wedstrijd op de Slovakiaring."

Foto's: Vincent Wouters & Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA GT Series op vrijdag 16 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Slovakia Ring.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons