van der Horst

Spa: Boutsen Ginion Racing op het Am podium in de Super Trofeo

Boutsen Ginion Racing - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Boutsen Ginion Racing - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Boutsen Ginion Racing zet dit weekend in Spa drie verschillende wagens in in drie verschillende series. Naast de 24 Hours met de BMW M6, zet het Belgische team in de TCR Europe een Honda Civic in en heeft het een wagen die uitkomt in de Lamborghini Super Trofeo. In deze laatste serie behaalde het team op vrijdag een tweede plaats in de Am klasse met rijders Marc Rostan en Giuseppe Fascicolo. De algemene zege ging voor de derde maal op rij naar de Oregon Lamborghini Huracan Super Trofeo met ditmaal enkel Kevin Gilardoni aan het stuur.
In een door regen geteisterde race profiteerde Gilardoni van een contact tussen Noah Watt en Dean Stoneman waarbij de laatste een lekke band opliep en de strijd moest staken. Watt (Leipert Motorsport) zou nog een tijdstraf van 10 seconden krijgen na de race maar hij en ploegmaat Sebastian Balthasar behielden wel hun derde plaats. Jonathan Cecotto en Patrick Liddy (GSM Racing) eindigden op de tweede plaats. Karol Basz en Andrzej Lewandowski (VS Racing) wonnen in de Pro-Am klasse terwijl de zege in de Am klasse voor Fidel Leib en Yury Wagner (Leipert Motorsport) was.

Foto: Boutseb Ginion Racing FB
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 23 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons