van der Horst

Supercar Challenge en Superlights Challenge naar Snetterton i.p.v. Slovakiaring

Start Supercar Challenge GT's 2015
Start Supercar Challenge GT's 2015
De organisatie van de Supercar Challenge en de Superlights Challenge presenteerde vandaag de definitieve kalenders voor beide kampioenschappen. Door een woordbreuk van het bestuur van de Slovakiaring werden Dick van Elk en de zijnen genoopt tot een nieuwe wijziging van de eerder gepresenteerde schema's. Zo zal de karavaan ditmaal niet richting het Oosten trekken, maar wel Het Kanaal oversteken richting Snetterton, een nieuwe omloop voor beide series.
  • Dreamdrive
"We dachten aan het einde van het jaar dat we een overeenkomst hadden met de Slovakiaring. Ondanks duidelijke toezeggingen per e-mail bleek de vervangende datum ook niet beschikbaar. Op basis hiervan hebben we besloten het evenement op de Slovakiaring in zijn geheel te annuleren.  Afgelopen vrijdag hebben we tijdens de Autosport Beurs in Birmingham een overeenkomst gesloten met de organisator MSV voor deelname aan hun evenement op Snetterton (UK)", aldus de organisatie.

"De races voor de Supercar Challenge en de Superlights Challenge op de Slovakiaring op 24 & 25 september worden vervangen door het circuit Snetterton (UK) op zaterdag 3 en zondag 4 september 2015. Op vrijdag 2 september is er dan ook de mogelijkheid voor testen op het circuit."

Zie ook: Kalender Supercar Challenge 2016

Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Supercar Challenge op maandag 18 januari 2016.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons