van der Horst

Target Competition ruilt SEAT Leon voor Opel Astra TCR

Opel Astra TCR
Opel Astra TCR
'Never change a winning team': dat gaat alvast niet op voor Target Competition, het Italiaanse team dat in 2015 met Stefano Comini de eerste TCR-rijderstitel won en zich met de SEAT Leon tevens als beste team opwierp. Het team van Andreas, Markus en Walter Gummerer verandert desalniettemin het geweer van schouder en zweert voortaan bij de nieuwe Opel Astra TCR om zijn beide titels in 2016 te verlengen.
  • St. Paul
Target Competition zal niet minder dan zeven Opel Astra's inzetten in twee verschillende TCR-kampioenschappen. Wie die armada zal besturen wordt later bekendgemaakt. De Gummerer-broers stellen fier te zijn voortaan onder de Opel-vlag te kunnen racen en zijn overtuigd van het potentieel van de Astra TCR. Voor hen is wederzijds vertrouwen de basis voor een goede samenwerking en die was 'vanaf het eerste moment overduidelijk aanwezig'.

Waar het team voortaan kan terugvallen op de rijke ervaring van het merk in de toerwagenracerij, ziet ook Opel Motorsport Director Jörg Schrott de ervaring die het team inmiddels in het TCR opdeed als een pluspunt.

Foto: TCR Intl.Series

 



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op maandag 15 februari 2016.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons