van der Horst

Team Target Competition tekent Stefano Comini

Stefano Comini - Team Target Competition
Stefano Comini - Team Target Competition
Met nog zo'n vijfentwintig dagen te gaan tot de start van de TCR International Series in Sepang, moeten er nog behoorlijk wat rijdersnamen worden ingevuld. Door die met mondjesmaat bekend te maken, zorg je er als organisator voor nagenoeg iedere dag de aandacht van de media te trekken. Vandaag was het de beurt aan Team Target Competition, de Italiaanse equipe uit de buurt van Bolzano kondigde aan dat Stefano Comini de kleuren van het team zal verdedigen.

Team Target Competition debuteert in de nieuwe serie met drie SEAT Leon Racer, waarvan de eerste dus aan de 25-jarige Zwitser wordt toegewezen. Comini is een voormalig kampioen in de  Renault Mégane Eurocup (2011) en de Italiaanse Renault Clio Cup (2012) en eindigde vorig jaar als vierde in de SEAT León Eurocup met drie zeges (Nürburgring, Silverstone en Barcelona) op zijn palmares.

Om reeds twee jaar met het team van Andreas Gummerer te hebben samengewerkt, heeft de Zwitser er alle vertrouwen in zich al meteen in de strijd om de podiumplaatsen te kunnen mengen. De twee overige rijders worden, zoals verwacht, eerstdaags bekend gemaakt.

Foto: TCR Intl.Series

 




Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op dinsdag 3 maart 2015.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons