van der Horst

Timo Scheider moet forfait geven voor Britse manche - Andrew Jordan keert terug

Andrew Jordan
Andrew Jordan
Eerder deze maand meldden we dat ex-DTM-rijder Timo Scheider naar het WK Rallycross overstapt, nadat hij eerder bij Audi in het DTM bedankt werd voor bewezen diensten. Scheider zou initieel het hele World RX-seizoen 2017 afwerken, maar moet nu toch verstek geven voor de Britse manche in Lydden Hill. Voormalig Britse toerismewagenkampioen Andrew Jordan zal de fakkel bij MJP Racing Team Austria voor die ene manche overnemen en zodoende Kevin Eriksson flankeren op de Ford Fiesta RX.
  • LTF
Andrew Jordan - EKS RX - Audi S1
Andrew Jordan - EKS RX - Audi S1
Drie jaar geleden eindigde Jordan nog op het podium in Lydden Hill en teameigenaar Max J. Pucher hoopt op een evenaring van dat resultaat in Kent tijdens het weekend van 27 en 28 mei. "We zetten Andrew niet onder druk, maar we koesteren zeker hoge verwachtingen. Wat zeker is, is dat een flinke schare fans zal juichen voor Andrew en ons team." Afgelopen jaar zagen we Jordan niet aan het werk in het WK Rallycross, maar het seizoen daarvoor stond hij zowel in Groot-Brittannië als in Italië aan de start, respectievelijk voor Team Peugeot-Hansen en EKS RX, bij dat laatstgenoemde team viel hij in voor teameigenaar Mattias Ekstrom.

Foto's: IMGDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA World Rallycross Championship op zondag 19 februari 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Groot-Brittannië.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons