van der Horst

Triomf voor M2 Compétition in Nieuw Zeeland

M2 Compétition - Toyota Racing Series
M2 Compétition - Toyota Racing Series
De Toyota Racing Series werd een echte triomftocht voor het Belgische M2 Compétition dat de eerste drie plaatsen in het kampioenschap bij de rijders wist te bemachtigen. Liam Lawson behaalde de titel voor Marcus Armstrong en Lucas Auer. Onze landgenoot Esteban Muth pakte de vijfde plaats in de eindstand.
Liam Lawson
Liam Lawson
M2 Compétition bracht niet minder dan zes rijders aan de start van de Nieuw-Zeelandse Toyota Racing Series en allen sloten ze het kampioenschap af in de top tien. Liam Lawson behaalde de titel met 356 punten en daarmee had de 16 jarige Nieuw-Zeelander 10 punten voorsprong op zijn landgenoot en teamgenoot Marcus Armstrong. Met Lucas Auer op de derde plaats in de eindstand legde M2 Compétition beslag op het volledige eindpodium en pakte natuurlijk de titel bij de teams.

Esteban Muth - M2 Compétition
Esteban Muth - M2 Compétition
Esteban Muth behaalde een zege en eindigde als vijfde in de puntenstand achter Raoul Hyman. De twee overige rijders van M2 Compétition Cameron Das en Artem Petrov sloten het seizoen respectievelijk af op de zevende en negende plaats.

Foto's: M2 Compétition/Toyota Racing SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 11 februari 2019.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons