van der Horst

Tweede poster van 24 Hours of Spa vrijgegeven

Poster 2 Total 24 Hours of Spa 2020
Poster 2 Total 24 Hours of Spa 2020
Net 100 dagen voor de geplande aftrap van de 24 Hours of Spa werd de tweede van drie versies van de officiële wedstrijdposter vrijgegeven. Toonde de eerste versie een Porsche, een Mercedes en Lamborghini die de Raidillon opstormen met in de achtergrond een herfstlandschap, dan betreft het ditmaal de drie zelfde wagens, maar dan in vol duel gedurende de nacht.
  • Heinz Performance
Ook het nachttafereel op deze tweede affiche is het werk van Guillaume Lopez. Nu de wedstrijd eind oktober zal plaatsvinden, speelt de nacht nog een nadrukkelijkere rol dan gedurende de traditionele zomeredities. Bovendien wordt dit jaar de wedstrijd verreden over 25 uur in plaats van 24, nu in het midden van de nacht de klok ten gevolge van de overstap naar het winteruur een uur wordt teruggezet. Later wordt nog een derde versie van de officiële poster onthuld.Poster 2 Total 24 Hours of Spa 2020

Foto's: Total 24 Hours of Spa
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op donderdag 16 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons