van der Horst

POLL: Wat vond u van 2018? Geef uw mening!

WTCR - Macau 2018
WTCR - Macau 2018
Met de achtste editie van de Gulf 12 Hours een week geleden en de traditionele RACB Awards afgelopen donderdag kunnen we - eindelijk - stellen dat het autosportseizoen 2018 tot de geschiedenis behoort. Autosport.be zou kunnen terugblikken op de afgelopen 12 maanden, maar wat vond u - onze trouwe lezer - eigenlijk van het voorbije seizoen?
Het principe is duidelijk: we schotelen u drie vragen voor die een beeld kunnen schetsen van wat de autosport de afgelopen twaalf maanden heeft beheerst. Per vraag hebben we zelf enkele suggesties voorzien, maar het spreekt voor zich dat u volledig vrij bent in uw keuze door een alternatief antwoord op te geven. U heeft tot en met 5 januari om uw antwoorden door te sturen.

De redactie van Autosport.be zal de resultaten vervolgens analyseren en op papier zetten welke tendensen duidelijk werden uit onze eindejaarsenquête. We zullen ook uiteenzetten waarom wij akkoord gaan met de meerderheid of toch liever een andere optie naar boven hadden zien komen.

En verder... Geniet van de eindejaarsfeesten en maak van 2019 een prachtig jaar waarin uw favoriete sport een hoofdrol mag blijven spelen!

Neem deel!

U kan ons via deze link uw antwoorden doorgeven.

Foto: FIA WTCR



Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Varia op woensdag 26 december 2018.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons