van der Horst

Wedstrijd: Win een rondleiding bij Red Bull Racing

Sfeerbeeld Red Bull Racing
Sfeerbeeld Red Bull Racing
Afgelopen maandag startte Esso een campagne waarmee het fans dichter dan ooit tevoren bij de Formule 1 wil brengen. En dit weekend maken fans in België de kans om een rondleiding te winnen door de fabriek van Red Bull Racing in het Verenigd Koninkrijk, alsook de mogelijkheid om in de racesimulator te rijden én als kers op de taart een meet & greet met Max Verstappen. Het enige wat je moet doen, is raden wat de snelste rondetijd van Max zal zijn tijdens de Grote Prijs van Rusland aanstaande zondag.
Max Verstappen
Max Verstappen
Om kans te maken op deze prijs ga je gewoon naar de Facebookpagina van Esso - @EssoBelgium - waar je je antwoord moet indienen in de comments van de vraag: ‘‘Wat wordt de snelste rondetijd van Max in de Russische Grand Prix 2018 op zondag 30 september?’’ Het antwoord dat het meest in de buurt komt van de snelste rondetijd van Max op 0.001 van een seconde, wint deze fantastische prijs. Eén winnaar kaapt de hoofdprijs weg met een retourvlucht naar het Verenigd Koninkrijk, een diner en bed & breakfast. De daaropvolgende vijf beste ingezonden antwoorden winnen door Max gesigneerde merchandise van het team.

Je hebt tot zaterdagavond 29 september middernacht (23u59) de kans om deze vraag te beantwoorden en kans te maken op de rondleiding in Milton Keynes. Op 15 oktober worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Esso. De race ervaring in de simulator en meet & greet vinden vervolgens plaats op 1 november 2018. De volledige voorwaarden en bepalingen zijn te vinden op Facebook. 

Foto's: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Ronald Ooms in Formule 1 op vrijdag 28 september 2018.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons