van der Horst

Zandvoort: Audi kleurt top vier in tweede vrije training - Vervisch en Thiim snelste

Zandvoort: De races in beeld gebracht
Na de overtuigende besttijd van de HTP Bentley tijdens de eerste vrije training zagen we in de tweede sessie een echte Audi-dominantie. Nicki Thiim en Frédéric Vervisch pakten de besttijd, terwijl titelfavoriet Robin Frijns samen met Christopher Mies de top twee vervolledigde voor het WRT-team. Daarachter zagen we de Audi's van Phoenix Racing en ISR, de Bentley van Maxi Buhk eindigde dit keer pas als negende.
#71 GT Russian Team Mercedes SLS AMG GT3
#71 GT Russian Team Mercedes SLS AMG GT3
Dé ster van de tweede vrije training was echter de #71 GT Russian Team Mercedes van Marco Asmer en Roman Mavlanov die maar liefst twee keer voor een rode vlag zorgde. Halverwege de sessie ging de SLS AMG GT3 in het Scheivlak de boer op en ook helemaal op het einde zocht de Duitse bolide nog maar eens de grindbak op. De andere wagen van het team, met Alexey Karachev en thuisrijder Indy Dontje, zorgde dan weer voor een opsteker met een mooie vijfde tijd.

--- Uitslag Vrije Training 2 BSS Zandvoort 2015 (PDF) ---

Foto's: Vincent Wouters & Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op vrijdag 9 oktober 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons