van der Horst

Zandvoort: Ulysse de Pauw op de eerste startlijn bij race 1

CMR - Bentley Continental GT3
CMR - Bentley Continental GT3
Ricardo Feller heeft de Emil Frey Racing Lamborghini Huracan #14 op de pole gezet voor de eerste race van de GT World Challenge Europe powered by AWS Sprint Cup. Met een ronde in 1:33.586 was Feller 0.504 seconde sneller dan Ulysse de Pauw met de CMR Bentley Continental #107.
Juuso Puhakka (Toksport WRT Mercedes-AMG GT3 #7 realiseerde de derde tijd en krijgt op de tweede startlijn de tweede Emil Frey Racing Lamborghini Huracan naast zich. De Mercedes van AKKA ASP, nochtans dominant op vrijdag, zakten weg in het klassement tijdens de kwalificaties, met Jim Pla als beste vertegenwoordiger op de vijfde startplek. Nelson Panciatici reed met de tweede CMR Bentley de zesde tijd. Charles Weerts zette de Team WRT Audi RS8 LMS GT3 Evo #31 pas op de vijftiende startplaats.

De sessie diende op het einde even geneutraliseerd te worden na een sortie van Benjamin Goethe (Team WRT Audi R8 LMS GT3 Evo #30).

Foto: GT World Challenge Europe Powered by AWS
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 19 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons