van der Horst

Zolder Fun Festival: Morris Schuring wint in debuutweekend

Start 2020 Porsche Carrera Cup Benelux Zolder Race 2
Start 2020 Porsche Carrera Cup Benelux Zolder Race 2
Morris Schuring heeft op Circuit Zolder de tweede sprintrace uit het openingsweekend van de Porsche Carrera Cup Benelux gewonnen. De Nederlander, die dit weekend debuteert in de snelste merkencup van de Lage Landen, klopte landgenoot Loek Hartog, die gisteren het pleit won. Hartog leidde nochtans vanop pole het grootste gedeelte van de wedstrijd, maar in de slotfase ging karter Schuring hem voorbij en pakte zo na het zilver gisteren, vandaag de gouden medaille.
  • LTF
Stijn lowette - NGT Racing - Porsche 911 GT3 Cup
Stijn lowette - NGT Racing - Porsche 911 GT3 Cup
Terwijl Stijn Lowette zwaar crashte in de slotfase nadat hij bij het aanremmen van de Villeneuve-chicane quasi volledig op het gras was gereden, eindigde teamgenoot Michael Cool voor de tweede keer op rij op het algemene podium. Hij was daarmee tevens winnaar in Pro-Am, voor Nicolas Vandierendonck die terugvocht na een mindere start. Gilles Smits was primus in Am, terwijl de GT4-klasse een prooi was voor Thierry Vermeulen.

--- Uitslag Race 2 Porsche Carrera Cup Benelux Round 1 (pdf) ---

Foto's: Thomas Smets & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Porsche Carrera Cup Benelux op zaterdag 22 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Fun Festival.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons