van der Horst

Zolder Superprix: Voorbeschouwing van Sam Dejonghe en Denis Dupont

RACB National Team - Seat León TCR
RACB National Team - Seat León TCR
Bij de vorige passage in Zolder wist de SEAT Leon in de kleuren van het RACB National Team drie keer op vijf races op het podium te finishen. De volgende meeting van de TCR Benelux wordt dit weekend ook op het Limburgse tracé afgewerkt en Sam Dejonghe en Denis Dupont hopen hun collectie bekers te kunnen uitbreiden.
Geen zomerpauze voor de helden van de TCR Benelux. Van vrijdag tot zondag scheuren ze over het asfalt van Zolder, in het kader van de Superprix.
Heel wat rijders popelen van ongeduld, bij hen ook Sam Dejonghe en Denis Dupont:
“Na een lastig seizoensbegin leverde het Zolderse weekend van begin juni een mooie beloning op voor het werk dat het team van WRT de afgelopen weken leverde”, herinnert Sam Dejonghe zich. “Samen met Denis wisten we te tonen dat onze wagen best performant is. We willen dat dit weekend opnieuw bewijzen.”
“We hebben er alle vertrouwen in”, vervolgt Denis Dupont. “Bij de vorige meeting kreeg onze SEAT Leon enkele mooie verbeteringen op het vlak van de afstellingen. De volgende dagen zou ze nog beter voor de dag moeten komen, dankzij wat gewichtsverlies en een nieuwe balance of performance.”
“We staan helemaal klaar om de concurrentie het vuur aan de schenen te leggen. We willen op ons elan doorgaan en opnieuw om de ereplaatsen strijden. Waarom niet al onmiddellijk op zaterdag, tijdens de Long Race? Maar ook in de sprints heeft onze SEAT Leon al getoond dat er rekening mee moet worden gehouden. Dat willen we op zondag nog eens in de verf zetten.”

RACB National Team PressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op donderdag 13 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons