van der Horst

Coaching in sponsorwerving!

Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
De zoektocht naar sponsors is voor velen onder ons geen evidentie. Ironisch genoeg zijn het diegenen met het meeste budget die het gemakkelijkst sponsors binnenhalen. Als je niet in die machtspositie vertoeft en dus extra budget het hardst nodig hebt, krijg je in het beste geval wat kruimels. Bovendien maakt de sluimerende economische crisis het er niet makkelijker op.
Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
Meer dan ooit wordt alles geoptimaliseerd en blijft er weinig ruimte over voor sportsponsering. Als het economisch minder goed gaat, is er nog meer sponsoring nodig, waardoor bedrijfsleiders nog meer overspoeld worden met allerlei aanvragen. Hierdoor neemt hun weerstand nog verder toe en wordt het quasi onmogelijk om ergens een voet tussen de deur te krijgen.

Daarnaast stellen we vast dat de KMO’s, die al wat toegankelijker zijn dan de grotere bedrijven, steeds meer hun zaak overlaten. Die komt dan in een aandeelhoudersstructuur terecht en zo wordt de kans nóg kleiner dat men iets gedaan krijgt.

Hoe hard je ook probeert, aan uw motivatie ligt het wellicht niet, je komt terecht in een systeem dat enkel en alleen bestaat om ervoor te zorgen dat jij geen budget krijgt, terwijl jij net het tegenovergestelde wilt bereiken. Alleen, dat vertellen ze er nooit bij. Je lot is al bezegeld, al van voor je het eerste telefoontje pleegt, maar toch wordt men maanden, soms jaren aan het lijntje gehouden. En zo blijft men, met een kleurrijke sponsorbrochure in de hand, verweesd achter.

Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
Autopiloot Jürgen Van Hover is reeds 25 jaar full timebezig met sponsorwerving. Hij begon volledig vanaf nul met enkele kleurenkopies, een telefoon en een gammele auto. Elk jaar verbeterde hij zijn dossier en vergrootte hij zijn netwerk.

Nu krijgt hij elk seizoen zijn budget rond, geeft hij als enige in België coaching over hoe je bedrijven wél kan overtuigen. Via een unieke strategie zorgt hij ervoor dat je niet langer je kostbare tijd verspilt en resultaten boekt op korte termijn, maar dat je ook een totaalconcept kan uitbouwen waarmee je een goede basis vormt om je sportcarrière in stijgende lijn te laten verlopen.

Meer info op www.sponsorszoeken.com

Jürgen Van Hover press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op maandag 9 februari 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons