van der Horst

Geen volledig programma voor All-Inkl.Com in 2015

RML Chevrolet Cruze Münnich Motorsport
RML Chevrolet Cruze Münnich Motorsport
Münnich Motorsport bevestigde zopas het hier eerder gebrachte nieuws dat Stefano d'Aste dit seizoen de All-Inkl.Com-kleuren zal verdedigen in het WTCC. In tegenstelling tot wat aanvankelijk werd gedacht betreft het tot dusver slechts de eerste acht wedstrijden. Het team zet met ingang van de tweede helft van het seizoen ook een tweede Chevrolet Cruze in voor een nog nader te bepalen piloot.

RML Chevrolet Cruze - Münnich Motorsport
RML Chevrolet Cruze - Münnich Motorsport
"Stefano d'Aste heeft tot dusver toegezegd voor de eerste acht meetings van het seizoen.  De vier laatste afspraken clashen immers met een ander raceproject van de Italiaan maar we zoeken momenteel gezamenlijk naar een oplossing. Ook de tweede auto van het team zal geen volledig seizoen afwerken. Die komt pas halfweg het seizoen in actie aangezien de rijder met wie we momenteel onderhandelen pas vanaf dan van start kan gaan" aldus teamchef en -eigenaar René Münnich die dus zelf niet langer aantreedt.

Voor Münnich Motorsport wordt 2015 het derde seizoen op rij in het WTCC. Het team uit Sachsen meldde recent ook met twee zelf ontwikkelde Audi S3 RX Supercars aan het FIA World Rallycross Championship (WorldRX) te zullen deelnemen.

Foto's: Hans van Onsem




Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op woensdag 11 februari 2015.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons