van der Horst

Ikwilvanmijnautoaf.be zoekt met spoed nieuwe werknemers

Ikwilvanmijnautoaf.be, het populaire online veiling platform voor tweedehands auto's van Dealerdirect bvba, verovert in rap tempo de Belgische markt. De site, die fungeert als bemiddelaar tussen particulieren en erkende autohandelaars, maakt een onstuimige groei door en zoekt daarom voor de tweede maal in korte tijd nieuwe werknemers.
Vacature
 
Versterking van het team
Na de breed in de pers uitgemeten jobdag die eind augustus plaats vond met de doelstelling om 40 nieuwe krachten te werven, is ikwilvanmijnautoaf.be wederom op zoek naar versterking van het team. De populaire Belgische dienst bestaat zowel uit een Nederlandstalig als een Franstalig platform, jevoudraisvendremavoiture.be en hoopt met deze aanwervingscampagne nieuwe werkkrachten voor beide platformen aan te trekken.

Over de dienst
Het verkopen van een tweedehands voertuig is lange tijd een onzekere zaak geweest. In een markt die bekend staat om louche deals en malafide figuren is het niet ongewoon dat een verkoper de potentiële koper van zijn of haar voertuig niet vertrouwt. Doordat de verkopen bij ikwilvanmijnautoaf.be anoniem verlopen en enkel plaatsvinden met erkende dealers, is het voor veel Belgen de eerste keus bij het verkopen van hun auto.

Na het invoeren van alle relevante gegevens ontvangen klanten binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Dankzij de scherpe biedingen en doorzichtige werkwijze kiezen veel potentiële verkopers er op dat moment direct voor om hun voertuig van de hand te doen. Een proces dat snel, gemakkelijk en geheel kosteloos voor de verkoper is.

Een mooie uitdaging
De populariteit van deze voorheen ongekende werkwijze bewijst zichzelf in de vele tevreden klanten die er tot nu toe gebruik van hebben gemaakt. De gezochte versterking moet het mogelijk maken om nog meer mensen van een nog betere service te voorzien. Een mooie uitdaging voor iedereen die naar een job op zoek is!

Ikwilvanmijnautoaf.be press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 4 september 2014.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons