van der Horst

Jeffrey Van Hooydonk en Koen Wauters kiezen voor DVB RACING

Jeffrey Van Hooydonk - DVB Racing
Jeffrey Van Hooydonk - DVB Racing
Het startveld van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux telt steeds meer grote namen. Kampioen Jeffrey van Hooydonk heeft de ambitie om zijn titel met de equipe van DVB RACING te prolongeren. Dit seizoen vormt hij een team met Koen Wauters, die niet alleen een grote naam heeft als succesvol performer en als lead singer van Clouseau, maar zich ook als piloot overtuigend heeft bewezen.
Het kampioensteam van DVB RACING start het tweede jaar van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux met grootse plannen. Uiteraard staat het verdedigen van de titel op de eerste plaats. Daarvoor is een bijzonder aansprekend team samengesteld, met titelhouder Jeffrey van Hooydonk die een tandem vormt met Koen Wauters.

Frank Thuriaux van DVB RACING benadrukt dat Koen Wauters juist als piloot indruk heeft gemaakt. “Laat er geen misverstand over bestaan, Koen is een snelle en betrouwbare coureur, dat heeft hij in het verleden voldoende laten zien. Daarom vinden wij de combinatie met Jeffrey volkomen logisch. Samen moeten zij in staat worden geacht de titel voor DVB RACING te behouden. Maar het zal een zware opgave worden, want het deelnemersveld is dit jaar groter en naar verwachting ook sterker.”

Koen Wauters - Frédéric Vervisch - Thomas Bastin
Koen Wauters - Frédéric Vervisch - Thomas Bastin
Koen Wauters is zich bewust van de uitdaging: “Racen is voor mij ontspanning, geen beroep. Maar ik benader de autosport als een professional. Ik zal mij voor 100% inzetten om het beste resultaat te behalen. Samen met Jeffrey moeten we een heel eind kunnen komen.”

Jeffrey van Hooydonk kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “De Porsche GT3 Cup Challenge is de meest aansprekende serie binnen de Benelux. Dit jaar komen er een paar sterke deelnemers bij, wat de uitdaging alleen maar groter maakt. Ik ben trots op mijn titel, maar als we straks op Spa-Francorchamps aan de start staan beginnen we allemaal weer met nul punten.”

Foto's: Georges De Coster - Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op zaterdag 22 februari 2014.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons