van der Horst

McLaren 650S GT3 voor Portugees topduo Parente/Ramos

Teo Martín Motorsport - McLaren 650S GT3
Teo Martín Motorsport - McLaren 650S GT3
De International GT Open kent momenteel wat moeilijkere tijden, maar desalniettemin kan het kampioenschap onder leiding van Jesús Pareja nu reeds uitpakken met een inschrijving die meteen topfavoriet is voor de titel. Het Spaanse Teo Martín Motorsport brengt namelijk een gloednieuwe McLaren 650S GT3 aan de start van de 7 manches en dat voor een rijderscombinatie die kan tellen. Niemand minder dan McLaren GT fabriekspiloot Alvaro Parente zal de wagen in de Vodafone kleuren delen met land- en stadsgenoot Miguel Ramos.
Ramos werd de voorbije twee seizoen telkens tweede in het sprintkampioenschap met een Corvette van het Nederlandse V8 Racing, maar verandert nu dus het geweer van schouder in de hoop eindelijk te titel te kunnen binnenhalen. Met Parente naast zich beschikt hij niet enkel over een intrinsiek zeer snelle collega, maar ook iemand die de nieuwe wagen door en door kent. Het is niet uitgesloten dat Teo Martín Motorsport nog een tweede wagen aan de start brengt. 
 
GT Open zal in 2015 overigens ook de overstap maken van Dunlop naar Michelin. De overeenkomst omvat ook de Euroformula Open, tevens een organisatie van GT Sport. Dunlop voorzag het kampioenschap reeds van rubber sedert de begindagen, maar haalde deze winter anderzijds wel het contract binnen voor de European Le Mans Series. Het GT Open doet ook dit jaar ons land aan, het eerste weekend van september is het immers te gast op het circuit van Spa-Francorchamps.

Foto: Teo Martín Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in International GT Open op maandag 9 februari 2015.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons