van der Horst

Passie voor autosport en verzekeringen

Heb je passie voor autosport en misschien zelfs wel een sportauto tot je beschikking? Een verzekering voor autosport is betaalbaar en bovendien door iedereen af te sluiten. Uiteraard kies je voor een goede verzekeraar op wie je altijd kunt bouwen. Waar kun je nu terecht voor een goede verzekering voor jouw sportauto?
Vacature


Autosport brengt risico's met zich mee
Bij een autoverzekering is het wel zo prettig dat je invloed kunt uitoefenen op hoe jij de auto verzekert. Natuurlijk kies je voor een zo laag mogelijk eigen risico. Autosport is ontzettend leuk, maar ook zeker risicovol. Niet alleen voor jezelf zitten er risico's aan verbonden, ook voor je auto kan het nadelig zijn. Daarom is een goede verzekering voor je sportauto onmisbaar. 

Hoe wordt de premie van de verzekering bepaald?
Factoren die een rol spelen bij de premie zijn onder andere de verzekeringswaarde van je sportauto, de dekking die je wenst en je leeftijd. Een passende autoverzekering vinden is daarom erg belangrijk. Dit doe je door diverse verzekeraars te vergelijken op premie en voorwaarden. Juist de kleine lettertjes zijn erg belangrijk om door te nemen! 

Verzeker je sportauto bij Hema.nl
Heb jij ook een mooie sportauto tot je beschikking en zoek je een verzekeraar bij wie jij je auto kunt verzekeren? Kijk dan eens op Verzekerdbijhema.nl en onderzoek de mogelijkheden voor jouw sportauto. Je kunt eenvoudig online een offerte of verzekering aanvragen. Lees goed de voorwaarden door, zodat je de juiste dekking kiest voor je sportauto. Je kunt dan met een veilig gevoel de weg op, zonder dat je bang hoeft te zijn voor vervelende financiële scenario's!

Verzekerdbijhema press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 4 september 2014.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons