van der Horst

Paul di Resta wordt reserverijder bij Williams

Paul di Resta keert terug naar DTM-schaapsstal
Paul di Resta keert terug naar DTM-schaapsstal
Willams bevestigde vandaag de komst van Paul di Resta als officiële reserverijder voor dit seizoen. De 29-jarige Schot blijft wel verder actief in de DTM voor Mercedes AMG. De voormalige Force India-rijder was eerder al drie seizoenen actief in de Formule 1, van 2011 tot en met 2013, waar hij in 58 Grote Prijzen een totaal van 121 punten wist te scoren.
“We zijn verheugd om een ervaren iemand zoals Paul in ons team te mogen verwelkomen”, zei teambaas Claire Williams. “We hebben er alle vertrouwen in dat zijn recente ervaring in de Formule 1, alsook nu in de DTM, hem zal helpen om met volle vertrouwen in de FW38 te stappen en ons zal vooruithelpen met onze campagne van 2016.”

De Schot verloor zijn zitje in de F1 enkele jaren geleden en verkoos om terug te keren naar de DTM. Hij hoopt nu om zijn nieuwe rol voor het Williams team te combineren met zijn huidige rol als DTM-rijder. “Het zal een druk jaar worden met het combineren van de DTM met Mercedes AMG en het bijwonen van de Formule 1 wedstrijden in deze reserverol. Ik zal voor beide mijn maximum geven, en ik kijk al uit naar de geweldige mogelijkheden die zich dit jaar gaan aanbieden. Mijn dank gaat uit naar Claire en Williams om mij deze kans te geven in het team.”

Foto: Mercedes-Benz




Dit artikel werd gepubliceerd door Ronald Ooms in Formule 1 op maandag 14 maart 2016.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons