van der Horst

Zandvoort: Feller bezorgt Audi de pole voor race 1

Tresor Orange 1 - Audi
Tresor Orange 1 - Audi
Voor het laatste weekend van het GT World Challenge Europe Sprint-kampioenschap hebben de teams halt gehouden in het Nederlandse Zandvoort. Ricardo Feller (Tresor Orange 1 Audi #40) pakte vanochtend mits een gelukje de pole positie voor race 1. Luttele seconden na zijn besttijd zagen we immers de rode vlag na een crash van Paul Meijer in de GSM AB1 Lamborghini #18. Met nog slechts een minuut op de klok werd de sessie uiteraard niet meer hervat.
  • St. Paul
WRT - BMW
WRT - BMW
Laurin Heinrich (CLRT Porsche #44) reed de tweede tijd, voor de Akkodis Mercedes #88 van Raffaele Marciello. Snelste Belg werd Dries Vanthoor (WRT BMW #32) op de vierde plaats, op slechts zes duizendsten gevolgd door Frédéric Vervisch (Comtoyou Audi #12). De tweede Audi (#21) van het team van Jean-Michel Baert reed in handen van Gilles Magnus de dertiende tijd, en was daarmee de snelste in de Gold-klasse.

Foto's: Geert Franquet



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 14 oktober 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons